Winnipeg Jets vände och vann över Vancouver Canucks

Winnipeg Jets tog tre raka segrar när man besegrade Vancouver Canucks med 4-2 i Rogers Arena natten till lördag. Mark Scheifele gjorde ett mål och tre assist, medan Gabriel Vilardi noterades för två mål och en assist.

Connor Hellebach gjorde 35 räddningar för Jets, som har tre raka segrar efter en 0-4-1 svacka i de fem första matcherna. Scheifele sa att segern var betydelsefull, “Det är en mycket viktig stor seger mot ett mycket bra lag. Det är fantastiskt, det är precis vad du vill när två kanadensiska lag spelar mot varandra, alla vill se en sådan här match, det är en absolut seger.”

En av Jets styrkor är special teams, då de gjorde två mål på fyra straffläggningar i matchen, efter en svit på åtta raka matcher med en 0-procentig straffläggning. Vancouver Canucks är 11:a i ligan i straffläggningsprocent, men gjorde mål på 0 straffar i matchen.

För Vancouver Canucks var head coach Rick Tocchet nöjd med sitt lags prestation trots förlusten. Han sa, “De vann slaget om special teams, men överlag spelade vi bättre fem mot fem. Atmosfären i omklädningsrummet var fantastisk och jag var faktiskt nöjd med lagets insats.”

För matchen gjorde Jason Jurrson och Tyler Myers i Vancouver Canucks tröjor två mål för Canucks, och målvakten Sage Demko gjorde 24 räddningar. Canucks tre matcher långa segersvit tog slut med den andra förlusten på de senaste 18 matcherna.

Juulsen tog ledningen 19 sekunder in i den andra perioden, men Vilardi kvitterade på straff efter 5:16. Monahan och Myers gjorde sedan ett mål vardera för att hjälpa Jets att reducera till 3-1.

I den tredje perioden gjorde Vilardi och Scheifele varsitt mål och matchen slutade 4-2. Låt oss gratulera Jets till segern, och om du också gillar dem är du välkommen att besöka min webbplats och billiga tröjor med eget tryck!